Teknoloji

Elon Musk’ın X’i, Grok AI tarafından özetlenen haberleri sunan hikayeler özelliğini başlattı

Elon Musk’ın X’i, platforma gelecek olan ve Grok yapay zekası tarafından desteklenen “Stories on X” (X’te Hikayeler) adlı yeni özelliğini duyurdu. “Stories on X” özelliği, kişiselleştirilmiş trend hikayeleri özetlemek ve bunları uygulamanın Keşfet bölümünde göstermek için Grok AI’nin yeteneklerini kullanacak.

X’in mühendislik ekibi tarafından X üzerinde yapılan resmi duyuruya göre, bu özellik yalnızca X Premium aboneleri tarafından kullanılabilecek. Premium kullanıcılar, X platformunun Keşfet bölümündeki Sizin İçin sekmesinde öne çıkan en son konuların özetlerini okuyabilecek. Stories on X özelliği şimdilik yalnızca web ve iOS kullanıcılarına sunuluyor.

Grok AI tarafından desteklenen bu özellik ile ağınızdaki en son haberleri ve konuları okumak için X’teki Sizin İçin bölümüne bakmanız yeterli olacak. Artık Stories on X ile, Sizin İçin sekmesindeki gönderiye her dokunduğunuzda, o gönderinin Grok AI tarafından desteklenen bir özeti sayfanın üst kısmında görünecek.

Bu özet, size konunun bir ön izlemesini sunacak. Ancak bu özellik ile beraber, artık AI özelliklerinde bir standart haline gelen “hata olabilir, sonuçları doğrulayın” uyarısı da yer alıyor.

gerede-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu